Camera 42

By

Societatea decide ce este frumos și ce nu este. Imperfecțiunile și neajunsurile sunt părtinitoare, iar frumusețea este adesea măsurată printr-un set de criterii care nu lasă loc pentru variații. Toate acestea mă supără și vorbesc despre importanța pe care societatea o acordă acum – sau întotdeauna – aspectul fizic și vechea întrebare: ce este frumusețea?

Proiectul „Camera 42” sa născut din aceste întrebări și dorința de a reuni oameni care arată neobișnuit sau obișnuit – în funcție de criteriul normalității – într-o lume fictivă care ar putea fi un loc tipic de trăit. Dacă toți sunt plasați în aceeași situație, istoria fiecărei persoane devine unică și specială. Cu ajutorul acestui proiect, am vrut să arăt aceste personaje și să chem întrebările audienței: Cine este această persoană? Care este viața lui? Are el aceleasi temeri, bucurie, griji si vise ca mine?

Lumea din „Camera 42″ este creată în întregime din dorința de a demonstra frumusețea oamenilor marginalizați în viața de zi cu zi și de a le da expresivitate într-un context neconvențional ” – Stefan Rappo

You may also like