Dacă ar fi plouat un ocean

By

Această lucrare este o serie de fotografii ce reprezintă o explorare a relației mele cu familia și comunitatea mea. Subiectele fotografiilor mele sunt membrii familiei mele, prieteni și vecini din cartierul muncitoresc din New Jersey unde am crescut.

Există o populație din America care este uitată. Ei nu sunt „liberi” în felul în care sunt nenumărați americani. Mulți oameni consideră că se pot „ridică pe ei înșiși ” și să devie mai buni; pentru acest grup de americani, totuși, acest lucru nu este adevărat. Multe lupte pentru a fi văzute, pentru a se împlini, să se simtă vrednici de confortul pe care alții îl pot permite cu ușurință (fără să se gîndească).

Unele dintre imaginile mele sunt documente-momente care s-au desfășurat în față camerei. Altele sunt create din memorie sau sunt ficțiuni reinventate care se străduiesc pentru un adevăr diferit – unul care este în conversație cu istoria picturii și a fotografiei. Dar toate se ocupă de luptele clasei muncitoare, de ciclul de dependență, de deficitele în educație și de o subterană de bigotism care definește America în care am fost crescut.
   -Danna Singer

You may also like


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/cpanel/php/sessions/ea-php71) in Unknown on line 0