King Of Kings – 11.12.2017

By

Spectacol total la ultima gala KOK din acest an. Luptatorii moldoveni de K-1 au triumfat la Chisinau, iar Dorel Cristian a cucerit centura de campion in categoria de pana la 71 de kg. Luptatorul nostru l-a invins in 5 runde pe olandezul Shonzinyo Abena.

Cel mai asteptat duel al serii de la Gala KOK nu a dezamagit. Dupa o lupta lunga de 5 runde, dar pe care a dominat-o cap-coada, Dorel Cristian a devenit campion in categoria de pana la 71 de kg. Chiar daca nu a reusit sa-l trimita la podea pe olandezul Abena, luptatorul moldovean a controlat cu inversunare duelul, iar intr-un final a cucerit centura.

Dorel CRISTIAN, LUPTATOR K-1: „Lupta a fost destul de grea, oponentul a fost foarte bun, dar eu tot chipul, cum si am promis, castigul sa fie din partea mea, iar centura sa ramana in Moldova.”

Una dintre cele mai spectaculoase lupte ale serii a fost cea dintre moldoveanul Constantin Rusu si Pavel Praveshynski, din Belarus. A fost cea mai scurta lupta, sportivul nostru invingand prin knock-out tehnic dupa doar 97 de secunde. Plin de energie, Rusu a facut si flotari la final.

Constantin RUSU, LUPTATOR K-1: „Mai tare am obosit la incalzire, inainte de lupta. Merg spre ceea ca sa devin campion in categoria data.”

Luptatorul si DJ-ul Maxim Bolotov a facut spectacol inca inainte de a intra in ring. Acesta si-a facut aparitia dansand. In ring, Bolotov l-a invins prin knock-out tehnic pe rusul Habib Ibragimov in runda a treia.

Maxim BOLOTOV, LUPTATOR K-1: „Aceasta lovitura am invatat-o de la idolul meu din anii ’90, Jean-Claude Van Damme. Mi-am adus aminte acest procedeu, iar la final l-am reprodus.”

In superfight-ul categoriei de pana la 65 de kg, Stanislav Renita s-a impus in fata lui Dumitru Sirbu, dupa o runda suplimentara. Totusi, McGregor de Moldova isi doreste revansa.

Dumitru SIRBU, LUPTATOR K-1: „Peste un timp, desigur va fi revansa. El este detiniatorul centurii, iar eu imi doresc centura asta.”

Stanislav RENITA, LUPTATOR K-1: „Daca el doreste revansa, desigur. Merita. Muncim pentru ca oricare luptator sa poata sa-si ia revansa.”

Au fost si lupte feminine aseara. Nadejda Cantir a invins-o, dupa o decizie unanima a arbitrilor, pe Daria Puntus, din Rusia in duelul categoriei de pana la 51 de kg. Victorii aseara au mai repurtat si luptatorii moldoveni Maxim Railean, Alexandru Burduja si Vitalie Matei. Urmatoarea Gala KOK, organizata la Chisinau, se va desfasura la sfarsitul lunii martie.

You may also like